SPECIALS

U weet dat de huid de basis is voor een mooie uitstraling. Onze huid heeft dagelijks te kampen met schadelijke invloeden, zoals vervuilde lucht, stress en zonneschade. Voor u is het dagelijks verzorgen van uw huid dan ook een must en veel meer dan zomaar een routine.

En nu de jaren ook gaan tellen, bent u zich nog meer bewust van het belang om uw huid goed en regelmatig te verzorgen. Naast de dagelijkse verzorging betekent dat ook een regelmatige behandeling om veroudering van uw huid te stagneren of tegen te gaan.

Dat is precies waar de specials van Jackelin Frank voor zijn bedoeld.

Specials

TREATMENTS

Soft Medical Peel

Meer informatie...

Bij deze behandeling wordt de peeling gecombineerd met een medicatiecrème voor uitzonderlijke resultaten. Met name de medicatiecrème maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort. De crème bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is één van de belangrijkste antioxidanten. De combinatie van deze stoffen tijdens de peelingbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Voor het beste resultaat, adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen, met een pauze van 3 weken tussen de behandelingen. Als u deze kuurbehandeling eens in de 3 maanden herhaalt, dan blijft het effect behouden. De peeling is op elke huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast waarbij we rekening houden met eventuele huidklachten rekening.

Deze bijzondere peeling is ontwikkeld door het gerenommeerde Skin Centre “Clinic 28”.

45 minuten € 151
kuur van 3 behandelingen € 378

Natural Face Lifting

Meer informatie...

Deze bijzondere manuele verjongingskuur en bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté, is een natuurlijke facelift voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd, gezichtsspieren getraind, verklevingen los gekneed, komen afvalstoffen vrij en komt de doorbloeding goed op gang waardoor er meer zuurstof de huid bereikt. De huid gaat zich herstellen van binnenuit en wordt op een natuurlijke manier 'gelift '. Door de lymfedrainage worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd. Na 1 behandeling heeft uw huid al weer een frisse(re) en gezonde(re) uitstraling.

Met een kuur van 5 of 10 behandelingen kunt u langdurige resultaten bereiken zoals verstrakking van de gezichtscontouren en verzachting van fijne lijntjes en rimpels. Een herhalingskuur na één jaar is aanbevolen.​

60 minuten € 71
kuur van 5 behandelingen € 320
kuur van 10 behandelingen € 640

Tone Booster

Meer informatie...

Deze booster is een techniek die richt zich op het spierweefsel van het gelaat. De krachtige massagegrepen verhogen de spiertonus van het gelaat. De huid die vastzit aan onze gelaatsspieren reageert daar uitermate goed op. Je ziet dan ook middellijk zichtbaar resultaat. Gezichtscontouren verstevigen en worden gelift, oogcontouren openen met een onmiddellijke frisheid in het gelaat als resultaat. De behandeling duurt slechts 25 min, die u afzonderlijk kunt afnemen of in combinatie met onze Collagen Booster, éénmalig of als kuurbehandeling. Als u kiest voor een kuurbehandeling van bijv. 5 behandelingen, dan wisselen we de Tone Booster en de Collagen Booster met elkaar af, afhankelijk van wat uw huid op dat moment nodig heeft.

30 minuten € 45
kuur van 5 behandelingen € 202,50

Collagen Booster

Meer informatie...

De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordtgestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.

Voor het beste resultaat adviseren wij u een kuur te doen van 5 behandelingen.

30 minuten € 45
kuur van 5 behandelingen € 202,50