SKIN FITNESS BY PERRIS SWISS LABORATORY

De huidverzorgingsproducten van Perris zijn bijzonder en exclusief.

Geheel ontwikkeld naar jouw wensen en behoeften, een vrouw die midden in het leven staat en verwacht dat haar schoonheidsproducten helemaal aansluiten op haar levensstijl en persoonlijke wensen.

Perris behoort tot de jongste generatie producten die zeker aan uw hoge verwachtingen zullen voldoen. Ervaar zelf de mooie resultaten van onze Perris behandelingen. U zult aangenaam verrast zijn over hoe weldadig uw huid kan voelen en er uit kan zien.

Deze huidverzorgingslijn zorgt voor goede resultaten op het gebied van huidveroudering, hyperpigmentatie en verslapping. Het stimuleert de cel vernieuwing en vertraagt het verouderingsproces. De gezichtsverzorgingslijn bevat veel natuurlijke ingrediënten, zoals abrikozenpitten en poeders uit zaden van rosa canina. De peeling kun je in tegenstelling tot sommige andere peelings iedere dag gebruiken. Al na een week met dagelijks gebruik is het verschil zichtbaar. Deze huidverzorging geeft dus razendsnel superresultaten op het gebied van hyper-pigmentatie,verslapping en veroudering van de huid. Vrij van huidonvriendelijke ingrediënten zoals parabenen, synthetische stoffen en siliconen. De producten van Perris bestaan voor minimaal 95% uit natuurlijke ingrediënten en zijn hypo-allergeen.

Het feit dat de producten vrij zijn van chemische ingrediënten, maakt dat het risico op allergische reacties minimaal is. Perris Swiss Laboratory brengt een vleugje luxe om de dag mee te beginnen en te eindigen.

Facials

TREATMENTS

Skin Fitness treatment

Meer informatie...

Met deze behandeling zult u goed ervaren wat onze Perris-behandeling voor uw huid kan betekenen. Een anti-aging treatment die direct een boost geeft aan uw huid door het gebruik van een uniek anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een ontspannende massage van gezicht, nek en schouders.

60 minuten - € 75

Lift & Firm Treatment

Meer informatie...

Als u direct zichtbaar resultaat wilt, bv een beauty flash voor een speciale gelegenheid, dan is dit de behandeling voor u. Een zeer effectieve en intensieve combinatiebehandeling die zorgt voor direct effect door de combinatie van de unieke Perris anti-aging peeling en mask-serum in combinatie met een bindweefsel massage.

U zult zien en ervaren dat uw huid direct een mooiere tint heeft, aanwezige rimpels zijn vervaagd en uw huid zichtbaar is gelift.

75 minuten - € 105