MAKE UP

Elke vrouw, van jong tot oud, maakt gebruik van make up om mooie delen in haar gezicht te benadrukken of de minder mooie delen te camoufleren. Om welke reden dan ook, met make up voelen we ons vaak mooier en stralen dit dan ook uit. Sommige vrouwen houden het bij een lippenstift of mascara, anderen maken zichzelf uitgebreid op. De mate waarin vrouwen make up gebruiken is eigenlijk onbelangrijk. Er zijn gewoon meer vrouwen die zich wel opmaken dan niet.

In de loop der jaren ontwikkelen we allerlei routines om ons op te maken. Zeker wel zo handig omdat, hoe routineuzer, hoe minder tijd het in beslag neemt. Wat we dan vaak niet meer zien, is dat met het ouder worden ons gezicht ook verandert. Onze trekken laten zien wat we allemaal hebben meegemaakt en hoe we daarmee zijn omgegaan. Alleen onze make up routines zijn vaak niet mee veranderd.

Jezelf en je routines onder de loep laten nemen door een make up specialiste kan dan uitkomst bieden. Je leert opnieuw naar jezelf kijken en hoe en met welke make up je nu het beste de schoonheid van je gezicht kunt accentueren.

Make up

TREATMENTS

Complete Make-up

Meer informatie...

Een complete make up waarbij de foundation, oog make up en lippen perfect in harmonie worden gebracht op basis van uw natuurlijke trekken. Wij luisteren daarbij goed naar uw persoonlijke wensen zodat wij een volledige en persoonlijke make up op maat kunnen maken. Met de tips & tricks die wij u meegeven, kunt u uw make up zelf thuis ook doen.

€ 60

Privé workshop visagie

Meer informatie...

In deze workshop bespreken wij uw huidige make up stijl, overdag en avond make up, uw favoriete kleuren, de technieken die u nu gebruikt en geven wij u suggesties over de make up die volgens ons het beste bij u past. Stapsgewijs leert u hoe u een perfecte make up aanbrengt.

€ 140 - 2 uur
groepslessen op aanvraag

Bruidsmake up

Meer informatie...

Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Passende make up kan je nog meer laten stralen en je schoonheid accentueren. Met plezier willen wij dit voor jou doen.

€ 150 incl. proef make up-sessie
op locatie is mogelijk - op aanvraag