SPECIALS

Een verzorgde huid is een basiselement van een goed uiterlijk. Uw huid heeft dagelijks te kampen met schadelijke invloeden, zoals vervuilde lucht, stress en zonneschade. Dit weet u. Daarom is het dagelijks verzorgen van uw huid logisch en veel meer dan zomaar een routine.

En nu de jaren ook gaan tellen, bent u zich nog meer bewust van het belang om uw huid goed en regelmatig te verzorgen. Naast de dagelijkse verzorging betekent dat ook een regelmatige behandeling om veroudering van uw huid te stagneren of tegen te gaan.

Dat is precies waar de specials van Jackelin Frank voor zijn bedoeld.

Mooie treatments die er voor zorgen om het verouderingsproces van uw huid te vertragen. Bewezen massagetechnieken die uw huid een ware boost geven en effectief inwerken op uw gezicht, lichaam en geest. Uw huid zal gladder en strakker aanvoelen, waarbij het er ook goed gehydrateerd uitziet. Het resultaat van elk van deze treatments is een natuurlijke facelift, voor vrouwen èn mannen.

Specials

TREATMENTS

Natural Face Lifting

Meer informatie...

Deze bijzondere manuele verjongingskuur en bindweefselmassage van het gezicht, hals en decolleté, is een natuurlijke facelift voor iedereen, jong en oud, man en vrouw. Door de combinatie van verschillende intensieve technieken wordt het onderhuids bindweefsel gestimuleerd, gezichtsspieren getraind, verklevingen los gekneed, komen afvalstoffen vrij en komt de doorbloeding goed op gang waardoor er meer zuurstof de huid bereikt. De huid gaat zich herstellen van binnenuit en wordt op een natuurlijke manier 'gelift'. Door de lymfedrainage worden de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd. Na 1 behandeling heeft uw huid al weer een frisse(re) en gezonde(re) uitstraling.

Met een kuur van 5 of 10 behandelingen kunt u langdurige resultaten bereiken zoals verstrakking van de gezichtscontouren en verzachting van fijne lijntjes en rimpels. Een herhalingskuur na één jaar is aanbevolen.​

60 minuten - € 71
kuur van 5 behandelingen - € 320
kuur van 10 behandelingen - € 640

Tone Booster

Meer informatie...

Deze booster is een techniek die richt zich op het spierweefsel van het gelaat. De krachtige massagegrepen verhogen de spiertonus van het gelaat. De huid die vastzit aan onze gelaatsspieren reageert daar uitermate goed op. Je ziet dan ook middellijk zichtbaar resultaat. Gezichtscontouren verstevigen en worden gelift, oogcontouren openen met een onmiddellijke frisheid in het gelaat als resultaat. De behandeling duurt slechts 25 min, die u afzonderlijk kunt afnemen of in combinatie met onze Collagen Booster, éénmalig of als kuurbehandeling. Als u kiest voor een kuurbehandeling van bijv. 5 behandelingen, dan wisselen we de Tone Booster en de Collagen Booster met elkaar af, afhankelijk van wat uw huid op dat moment nodig heeft.

Een perfecte treatment als u gaat voor het beste resultaat en minimale tijdsbesteding.

30 minuten - € 45
kuur van 5 behandelingen - € 202,50

Collagen Booster

Meer informatie...

De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.

Voor het beste resultaat adviseren wij u een kuur te doen van 5 behandeling

30 minuten - € 45
kuur van 5 behandelingen - € 202,50