SKIN IMPROVEMENT

Ook voor mannen geldt dat naarmate de jaren verstrijken, hun huid meer verzorging en onderhoud nodig heeft. En natuurlijk willen ook mannen hun jonge uiterlijk zoveel mogelijk behouden en huidveroudering tegen gaan.

Inmiddels worden er voldoende verzorgingsproducten aangeboden die specifiek zijn afgestemd op de mannenhuid. Naast het dagelijkse ritueel van scheren, hebben veel mannen nu ook een goede crème staan om hun huid te hydrateren en/of te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Additioneel kunnen deze mannen ook op regelmatige basis een kuurbehandeling gebruiken. Een behandeling die de huid even die nodige boost geeft en het verouderingsproces van de huid daadwerkelijk tegen gaat.

Skin Improvement

TREATMENTS

Soft Medical Peel

Meer informatie...

Bij deze behandeling wordt de peeling gecombineerd met een medicatiecrème voor uitzonderlijke resultaten. Met name de medicatiecrème maakt de Soft Medical Peel uniek in zijn soort. De crème bevat een stabiel vitamine C serum en de stof tretinoine. Tretinoine bevordert een snellere deling van de cellen van de huid en vitamine C is één van de belangrijkste antioxidanten. De combinatie van deze stoffen tijdens de peelingbehandeling stimuleert de aanmaak van collageen in de huid, zorgt voor een soepelere huid en gaat het verouderingsproces van de huid tegen.

Voor het beste resultaat, adviseren wij u een kuur van 3 behandelingen, met een pauze van 3 weken tussen de behandelingen. Als u deze kuurbehandeling eens in de 3 maanden herhaalt, dan blijft het effect behouden. De peeling is op elke huidtype mogelijk en wordt individueel aangepast waarbij we rekening houden met eventuele huidklachten rekening.

Deze bijzondere peeling is ontwikkeld door het gerenommeerde Skin Centre “Clinic 28”.

45 minuten - € 151
kuur van 3 behandelingen - € 378