FACIALS

Kiezen voor één hoofdmerk is geen sinecure. Gebaseerd op jarenlange ervaring en de nog steeds uitzonderlijk mooie resultaten bij onze klanten, gebruiken wij Maria Galland als hoofdmerk voor onze behandelingen en producten. Deze unieke en hoogwaardige schoonheidsmerk onderscheidt zich met name door haar grote verscheidenheid aan producten en gezichtsbehandelingen voor vrouwen èn mannen, waarmee wij iedere gezichtshuid kunnen geven wat het nodig heeft.

Bij Jackelin Frank kunt u dan ook verwachten dat wij, zeker bij de eerste kennismaking, uitgebreid aandacht besteden aan het bestuderen van uw huid. Met het grote arsenaal aan behandelingen en producten van Maria Galland kunnen wij een keuze maken die veel preciezer aansluit op wat uw huid nodig heeft dan wij met de meeste andere merken zouden kunnen.

Net als bij Maria Galland gaat het bij Jackelin Frank om veel meer dan uiterlijke schoonheidsverzorging. Het gaat ons ook om het versterken van de mooie kanten van uw persoonlijkheid. Met het totaalconcept van Maria Galland, dat de nadruk legt op de bijzondere facetten van iedereen en elk individu apart, kunnen wij dat ook. De talloze, ultramoderne schoonheidsbehandelingen kunnen worden afgestemd op iedere wens, elke voorkeur en elke behoefte als het om schoonheid gaat. Met weldadige handenwerk en zachte aanrakingen zorgen wij bij Jackelin Frank voor harmonie tussen lichaam, geest en gevoel.

Facials

TREATMENTS

Jackelin Frank Signature Men's Treatment

Meer informatie...

Zowel bij de mannen als bij de vrouwen de meest favoriete treatment.Terecht, want met deze klassieke Franse behandelingsmethode krijgt uw huid alles wat het nodig heeft. Een maandelijkse must om uw huid in optimale conditie te houden.

60 minuten € 67,-

Men's Deep Cleansing Treatment

Meer informatie...

Elke huid kan regelmatig een intensieve reiniging gebruiken. En dat is precies wat deze treatment u biedt. Met deze treatment krijgt uw huid een directe boost. Een dieptereiniging die alle onzuiverheden verwijderd.

30 minuten € 41,-

Mille Lumière treatment

Meer informatie...

is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Deze zorgt voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti aging werking. Twee maskers, helemaal afgestemd op uw huid, een weldadige massage en hoogwaardige producten dragen bij aan vermindering van rimpels, herstel en versteviging van uw huid. Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die hoge eisen stelt.

90 minuten € 126,-